09.25.Sa.21H
Ocho Macho (HU), Kerekes band (HU), Goulasch Exotica (HU)

Wien

Budapest

Ost Klub

Entry fee:

világzene

Three great Hungarian live band on one day: the rumba, salsa, latina band Ocho Macho, the upcoming world music stars Kerekes Band and the electro folk band Goulasch Exotica backed by special VJ set,

Kerekes Band

Ocho Macho

Az Ocho Macho zenekar 2003-ban alakult Szombathelyen. A kezdeti időszakban feldolgozásokkal léptek fel, a fő céljuk egy igazi bulizenekar összehozása volt.

A koncertek visszajelzései arra ösztönözte a csapatot, hogy még több energiát és időt, valamint pénzt fektessenek a produkcióba.
2007 őszén megjelent háromdalos maxi lemezük, 2008 karácsonyán pedig szerzői kiadásban kiadták első albumukat El mundo fantastico címmel.

2009-re pedig megtörtént az áttörés: egyre több lett a teltházas koncert, kis klubokban és szabadtéri nagy színpadokon egyaránt megfordultak. 2009 őszén végre hivatalosan is megjelenik első nagylemezük, az El mundo Fantastico, melyet Savaria Kingston Town című dalhoz készült videóval is népszerűsítenek.
 


Dalaikat magyar, angol és spanyol nyelven adják elő, ennek köszönhetően már Ausztria fővárosában sem ismeretlenek, sőt az ORF rádióállomás felvette dalaikat a játszási listájukra.

Goulasch Exotica

A Goulasch Exotica három régi motoros, a chillout, downtempo zenék nagy értői, azaz Jutasi, Nafta és Suefo, illetve a köréjük szerveződött zenésztársak nagyszabású mókaprojektje. Az Európa klubjain végigsöprő legfrissebb Balkán- és folkhullámot kihasználva igazi eklektikus funk-rock-dzsessz-etno őrületet produkálnak. Ezt jelzi a zenekar alcíme is: Folk Bootleg Orkestra. Masszív ritmikai alapokra dancehall- és népdal-részletek, csujogatók, drumandbass, funk, csárdás és minden egyéb, amit csak találnak az archívumban. A lényeg: a vidám és végtelen mulatás.